Sport

2008.12.17. 20:58

Kispályás dömping a Táncsicsban

Pénteken 9 órakor veszi kezdetét a sorrendben 17. Somogyi Hírlap-Táncsics Mihály Gimnázium Kupa pénzdíjas kispályás teremlabdarúgó-torna.

Fenyő Gábor

A hagyományos maratoni mérkőzés-sorozatra – a 35 csapat összesen 86 találkozót vált majd egymással a három nap során – a szomszédos Baranya, Tolna és Zala megyéből, továbbá Budapestről is érkeznek elitalakulatok. A belépés mindhárom napon ingyenes a Táncsicsba!



A csoportbeosztás.
„A” csoport:
Aranybika (Kaposvár), Centro Restorante (Zalaegerszeg), FCLB (Kaposvár), Arcszesz (Kaposvár), The Blues.
„B csoport: Csűrhe (Budapest), Godzillák (Budapest), Esélyünk SE (Kaposvár), Taki Taki (Kaposvár), Freund (Balatonlelle).
„C” csoport: Reménykedők (Kaposvár), Somogy FC (Kaposvár), Gépész (Kaposvár), Peti-Transz (Kaposvár), Pellini Kávézó (Nagybajom).
„D” csoport: Royal Fröccs (Magyaratád), Villanegra (Balatonlelle), Somogy Sportja (Kaposvár), Kupola Kávézó (Kaposvár), Megaharcosok (Kaposvár).
„E” csoport: „Megyehárom” (Kaposvár), FKKG (Csurgó-Budapest), Joker Söröző (Kaposvár), Hidromobil (Kaposvár), Plumst Marton (Szilvásszentmárton).
„F” csoport: FF Kalmár (Komló), Pécs, Túrósbatyu (Kaposvár), Club 7 (Kaposvár), Café AS Roma (Keszthely).
„G” csoport: Atom Beton (Paks), Pomeg ABC (Kaposvár), Balog Üveges (Kaposvár), Lesz Vigasz (Kaposmérő), Szentpáli Zsiványok (Zselicszentpál).

Az ilyenkor szokásos előzetes esélylatolgatás gyanánt írjunk annyit; nálam látatlanban a hangzatos Esélyünk SE a befutó, de a Reménykedők egylete is szóba jöhet. Félelmetesnek tűnik a Csűrhe, a Godzillák, az Atom Beton vagy éppenséggel a Szentpáli Zsiványok névre keresztelt alakulat is. Mindettől függetlenül a hat és fél éves Balázs fiam valamennyit kíméletlenül lehurrogná; nála egyértelműen a Megaharcosok visz mindent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!