Közélet

2014.04.17. 09:15

Kerékkulccsal verte anyja élettársának a fejét

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy bolhói férfi ellen.

Sonline

– A rendelkezésre álló adatok alapján a 20 éves férfi tavaly decemberben előzetes szóváltást követően egy kerékanyakulccsal többször fejbe ütötte édesanyja élettársát – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – A sértett a bántalmazás következtében – az igazságügyi orvosszakértő véleménye alapján – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, azonban az eszköz alkalmas volt súlyos sérülések okozására is.



– A Barcsi Rendőrkapitányság nyomozói K. Balázst – szabadlábon hagyása mellett – gyanúsítottként hallgatták ki – közölte az SMRFK. – A megyei főkapitányság az eljárást befejezte és a nyomozás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte el a Barcsi Járási Ügyészségnek.

Címkék#Bolhó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!