Kék hírek, bulvár

2014.07.28. 12:58

Védőfelszerelésben takarították ki a székletgyűjtő lakását

Két védőfelszereléssel ellátott szakember dolgozott a Fő utcai lakásban, majd kifertőtlenítették a lakást és a lépcsőházat is.

K. G.

Ezer liter vizeletet és mintegy kétszáz kiló székletet szállítottak el egy kaposvári, Fő utcai társasháznak abból a lakásából, ahol még június elején bukkantak egy ott lakó férfi holttestére. A lakásban a tartozások miatt már egy éve kikapcsolták a vizet és a villanyt, az azóta elhunyt tulajdonos pedig műanyag palackokba vizelt és szatyrokba piszkított, ha vécére kellett mennie. Mindezt felhalmozta a szobákban és a fürdőszobában.



A halála után hetekig nem történt semmi, és amikor a legyek is kezdték megszállni a környéket, az áldatlan állapotot bemutató cikkünk nyomán Szita Károly kaposvári polgármester felkérte Neszményi Zsolt kormánymegbízottat, hogy haladéktalanul tegyenek rendet. Végül valóban megtörtént a takarítás: két védőfelszereléssel ellátott szakember dolgozott a helyszínen, majd kifertőtlenítették a lakást és a lépcsőházat. A közös képviselő engedélyével a vizeletet a hátsó udvarban egy lefolyóba engedték. A székletet tartalmazó szatyrokat és zsákokat egy utánfutóra tették, ezt egy közeli veszélyeshulladék-lerakóba szállították.

A szomszédoktól megtudtuk, hogy hétfőre teljesen megszűnt a szag, és az élet visszatérhetett a normális kerékvágásba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!