Kék hírek, bulvár

2014.08.20. 09:51

Alaposan felpakoltak a bulira: 21 tabletta, fehér por és fű

A siófoki rendőrök egy balatonaligai rendezvényről vittek el két férfit, akiknél kábítószergyanús anyagokat találtak.

Sonline

– Balatonaligán a biztonsági szolgálat egy rendezvényre történő beléptetéskor egy 25 éves budapesti férfinél – ruházatának átvizsgálása során – egy műanyag önzáró tasakban 21 darab kézigránát alakú, feltehetően kábítószernek minősülő sárga színű tablettát talált – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – Szintén ekkor egy 28 éves gyermelyi személyt is ellenőriztek, akinél egy zokniba rejtve, alufóliába csomagolt ismeretlen eredetű anyag, kisméretű műanyag tasakban fehér por, illetve csomagolt zöld növényi törmelék került elő.



– A férfiakat a biztonsági szolgálat munkatársai átadták a kiérkező rendőröknek, akik előállították őket a Siófoki Rendőrkapitányságra – közölte az SMRFK. – A velük szemben alkalmazott droggyorsteszt pozitív eredményt mutatott. A budapesti S. Gábor Lászlót és a gyermelyi I. Pétert – szabadlábon hagyásuk mellett – gyanúsítottként hallgatták ki, ellenük kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!