Kék hírek, bulvár

2014.08.20. 18:19

Emberölés: törzsvendége volt az egyik gyilkosa a vállalkozónak

Törzsvendége volt az egyik elkövető, és a hírek szerint nem megfojtották, hanem egy vascsővel fejbe ütötték – újabb részletek a siófoki trafikos vállalkozó meggyilkolásáról.

F. I.

Nem megfojtották, hanem vascsővel ütötték fejbe hátulról pénteken késő este a garázsánál K. Lászlót – értesült a Sonline.hu. Ez a verzió azt feltételezi, hogy kirablói nem feltétlenül készültek gyilkosságra. Amint megírtuk, hárman voltak, egyikük, L. Norbert, aki a vállalkozó kollégáinak tudomása szerint Siófok kiliti városrészében él, az autóban figyelt, a másik kettő várta a lakásánál a hazaérkező férfit. Az elsőként elfogott siófoki N. Tamás (harmadik társuk kaposvári) a meggyilkolt vállalkozó barátai szerint törzsvendég volt K. László büféjében az úgynevezett Hernyó-soron. – Amikor éppen nem hűvösön volt, ott ült Laci kocsmájában – jegyezte meg egy siófoki vendéglős.

– Bele volt kódolva a sorsába, hogy bűnöző lesz, az apja, aki egyébként rendőr volt, kisgyerek kora óta verte – ezt már Ádándon állította egy középkorú férfi, N. Tamás ugyanis ott nőtt fel. A Kossuth utcában többen is emlékeznek utcai jelenetekre, amikor az apja a kisgyermek N. Tamást rugdosta. Később – mondják az ádándiak – anyja elvált az apjától, de utána sem sokat javult a sorsa... Rablás, betörés – ilyen esetekről tudnak az ádándiak, melyek miatt N. Tamás több alkalommal is ült már.



A siófoki Mogyoró utcában, ahol K. László lakott, arról beszélt egy hölgy: remélik, a betörőknek mostanában nem lesz kedvük arra menni. Hozzátette: nagyon sok helybéli segítette a rendőrség munkáját, örülnek, hogy emiatt nem kellett sokáig rettegniük. Egy, a Siófokon „Rózsadombnak” emlegetett környéken lakó idős férfi ugyanakkor megjegyezte: ezekre a sűrűn lakott utcákra is több rendőri figyelem juthatna, nem csak a Balaton-partra, meg a belvárosra. Ezek után – tette hozzá – az is szereltet kamerát, aki eddig még nem tette meg...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!