Kék hírek, bulvár

2014.08.22. 17:36

Eltűnt Weig Andrásné, segítsen megtalálni! - fotó

Egy eltűnt idős asszonyt keresnek a marcali rendőrök: W. Andrásné péntek délelőtt ment el a somogyfajszi Őszi Fény Idősek Otthonából, s azóta nincs hír róla.

Sonline

A Marcali Rendőrkapitányság eljárást folytat W. Andrásné eltűnése miatt. A 83 éves asszony a somogyfajszi Őszi Fény Idősek Otthonából augusztus 22-én 10 óra körüli időben ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.
Weig Andrásné körülbelül 150 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid-ősz hajú. Beszéde akadozó, nehézkes, járása gyorsléptű. Különös ismertetőjegye, hogy bal szeme bevérzett és erősen könnyezik. A néni demenciálisan zavart állapotban van, időben és térben tájékozatlan.

Eltűnésekor lila kötött felsőt, sötét cicanadrágot, sötét hosszú szoknyát és fekete habszivacsos papucsot viselt. A rendelkezésre álló adatok alapján a néni Libickozma és Mesztegnyő települések környékén tartózkodhat.



A rendőrség kéri, aki a képen látható idős néni tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Marcali Rendőrkapitányságon (8700 Marcali, Rákóczi utca 55.). Vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06/82/502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107 vagy 112 központi  segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!