Sport

2014.08.22. 17:52

Labdarúgó NB II: Vasas ötös, Siófok egyes

Simán, négy góllal verte a Vasas FC a házigazda FGSZ Siófok csapatát a Labdarúgó NB II második fordulójában.

Z. K.

FGSZ Siófok–Vasas FC 1–5 (0–3)
A fővárosiak minden megerőltetés nélkül, kényelmes tempóban gyakorlatilag huszonhat perc alatt lerendezték a találkozót, hiszen már ekkor hárommal vezettek Remili, Ferenczi és Berecz révén... Az ötlettelenül játszó siófokiak teljesítményéről mindent elmond, hogy az öt kapott gól ellenére Tajti kapus még nem is védett rosszul, ám a mezőnyben a társai szinte egymást múlták alul különösen védekezésben.



A nyitófordulóban az újonc pontszerzése és a mostani, Vasastól kapott pofon nem sok jót ígért erre a szezonra Horváth Károly együttesének, mely remélhetőleg talpra tud állni a jövő heti, Soroksár elleni hazai bajnokira. Mert három hazaiból egyet azért illene nyerni akármilyen tartalékos összeállításban is, főleg ha vannak még céljai a klubnak, illetve a játékosoknak...



Siófok, Városi stadion, 500 néző.
FGSZ Siófok: Tajti – Futó, Papp Sz., Baranyai, Gubicza (Pécseli) – Gárdos (Kozma), Peszmeg, Fülöp, Papp M. – Ivancsics (Horváth B.) – Daru. Edző: Horváth Károly.
Vasas FC: Németh G. – Görgényi, Grúz, Tamás, Hajdú – Nagy T. (Takács K.), Vida, Berecz (Ádám) – Remili, Ferenczi, Nagy D. (Menyhárt) Edző: Szanyó Károly.
Gólszerzők: Horváth B., illetve Remili (3), Berecz, Ferenczi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!