Kék hírek, bulvár

2014.08.27. 09:25

Az utcáról rögtön a börtönbe vitték a körözött férfit

Kadarkúton egy tizenkilenc esztendős, míg Somogysárdon egy huszonnégy éves körözött férfit kaptak el a kaposvári rendőrök.

Sonline

– A kaposvári rendőrök Kadarkúton egy 19 éves helyi személyt ellenőriztek, akiről kiderült, hogy ellene a Kaposvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki, mert nem kezdte meg letöltendő börtönbüntetését – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – O. Krisztiánt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, majd a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.



– Szintén a kaposvári egyenruhások ellenőriztek egy 24 éves kaposvári férfit Somogysárdon – közölte az SMRFK. –  Kiderült, hogy a Várpalotai Rendőrkapitányság sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözését rendelte el. H. Tibor Jánost elfogták és előállították a rendőrkapitányságra.

Eltiltás hatálya alatt vezetett

A fonyódi rendőrök a Táska és Buzsák közötti útszakaszon ellenőriztek egy férfit. A segéd-motorkerékpárral közlekedő 28 éves buzsáki férfiről kiderült, hogy a Fonyódi Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől. Az egyenruhások P. Tamás Krisztiánt elfogták és előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!