Kék hírek, bulvár

2014.08.28. 10:04

Egy órán át örülhettek a lopott pénzek

Három férfit vettek őrizetbe a siófoki nyomozók, akik Kőröshegyen egy kisteherautóból pénzt loptak el.

Sonline

– A Siófoki Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy kaposvári, egy szabási és egy pusztakovácsi férfi ellen – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – A férfiak az egyik kőröshegyi utcában leállított kisteherautó lehúzott ablakán keresztül elloptak egy övtáskát a benne lévő készpénzzel együtt, majd autóval elmenekültek a helyszínről. A rendőrök egy órán belül Igalban ellenőriztek egy személygépjárművet és három utasát, akikre illett a sértett által megadott személyleírás. Az intézkedés során az egyenruhások megtalálták náluk az eltulajdonított övtáskát és a pénzt.



– A 23 éves V. Lénárdot, a 28 éves P. Norbertet valamint a 42 éves H. Róbertet elfogták, és előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra – közölte az SMRFK. – A nyomozók mindhármukat – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!