Kék hírek, bulvár

2014.08.28. 18:46

A képen látható férfit keresi a rendőrség, fotó

Segítsen az egyenruhásoknak megtalálni a barcsi tolvajt: ha felismeri a képen szereplő férfit, azonnal hívja a rendőrséget.

Sonline

– A Barcsi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat eljárást – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi még július 3-án egy helyi drogériából illatszereket lopott el. Az elkövetőről a biztonsági kamera felvételt készített.
[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Lopás miatt keresik
[/caption]
A képen szereplő férfi személyazonossága ismeretlen, ezért a rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik felismerik, vagy vele kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.



Jelentkezni lehet személyesen a Barcsi Rendőrkapitányságon (7570 Barcs, Köztársaság utca 4.). Vagy telefonon a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjánál a 06/82/502-700-as számon, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést lehet tenni az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!