Sport

2014.08.31. 13:23

FGSZ Siófok: újabb vereség hazai pályán

Három hazai meccs után (kettő az újoncok ellen) egyetlen bajnoki pont a siófokiak - kár szépíteni - pocsék mérlege. A soroksáriak többek közt Fehér kezezései utáni büntetőkből szereztek két gólt, de kár lenne a belső védő nyakába varrni a vereséget ugyanis a Tajti, Baranyai duó is összehozott egyet.

Keszthelyi Zoltán

Sőt, az a szégyen is megesett, hogy közvetlenül egy siófoki szöglet után is betalált a másodosztály újonca, egy gyors Holczer előrerúgott labda után. Amilyen hibát lehetetett, mindet elkövettek, veszélyesek viszont egyáltalán nem tudtak lenni a soroksári kapura. Az ellenfél edzője Farkas Attila csodálkozással fogadta, hogy egy olyan csapat, mely hazai pályán ötöt kap Vasastól, miért nem helyezi nagyobb nyomás alá ellenfelét, mert ők egy - ahogy a meccs előtt fogalmazott -„egy sebzett vadra” számítottak…



- Nem volt önbecsülésünk – mondta a mérkőzést követően Horváth Károly edző, aki a lefújás után hosszasan beszélt a játékosaival az öltözőben. Nem csak az nem volt, harci kedv sem, a játék minőségéről pedig beszélni sem érdemes. Minden estre a labdarúgóit felkészítő Horváth Károly szerint a felelősség közös, ám ebből a gödörből nagy kérdés, képes lesznek-e közösen kikecmeregni? Ha így folytatják akkor viszont a másodosztályú tagságuk is megkérdőjeleződik. 
  
FGSZ Siófok – Soroksár 0-4 (0-2)
Siófok, Városi Stadion, 250 néző. Vezette: Kovács G.

Siófok: Tajti – Fülöp, Fehér, Papp Sz., Baranyai Á. – Futó – Gárdos, Kozma (Peszmeg 63.p), Horváth B., Papp M. (Gubicza 67.p) – Daru (Eisenberger 46.p). Edző: Horváth Károly.

Soroksár: Holczer – Vass Zs., Pandur, Urbán, Pintér – Balakó, Lannert – Lovrencsics, Lisztes (Kovács D. 63.p), Nyilas E. (Kincses 69.p) – Péter A. (Kocsis D. 77.p). Edző: Varga Attila.

Gólszerzők: Lovrencsics 11-esből 14., 25., Lannert 54., Nyilas 11-esből 66. perc.
Kiállítva: Fehér 65. percben.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!