Kék hírek, bulvár

2014.10.17. 16:43

Idős férfi akart kirabolni, fegyházbüntetésre ítélték

A somogyvári nő ki akarta rabolni az idős férfit, de a járókelők és egy operatőr a bácsi segítségére sietett.

K. G.

Három év tíz hónap fegyházbüntetésre ítéltek egy somogyvári nőt rablás kísérletéért a Kaposvári Járásbíróságon, mert egy 75 éves férfira támadt a kaposvári Kossuth téren az idén januárban. Rángatta a karját, belenyúlt a zsebébe, hogy kivegye a pénzt, el is szakította a nadrágot. Járókelők léptek közbe, mert a sértett segítségért kiabált. Köztük egy televízió operatőre, aki felvette a jelenetet.



A nő zavarosan védekezett. Először azt mondta – ami egyébként megfelelt a valóságnak –, hogy egy kocsmában ismerkedett meg az idős férfival, aki kikezdett vele, de visszautasította, a bácsi bosszúból azért rágalmazta meg. A helyszínen viszont azt állította, hogy az apja, és azért venné el a pénzt, hogy ne igya el. A tárgyaláson új verzióval állt elő, eszerint csak a dohányát akarta visszakérni. A bíró nem hitt neki, az ítélet nem jogerős, bár a vádlott elfogadta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!