Közélet

2014.10.20. 18:57

Új tudományos és oktatási rektorhelyettesek az egyetemen

A Kaposvári Egyetem általános rektorhelyettese Repa Imre maradt, ám miután az egyetem szenátusa egy korábbi döntése értelmében különválasztották az általános és tudományos rektorhelyettesi posztot (utóbbit mostanáig szintén a professzor töltötte be), új pályázó nyerte el a posztot. Új oktatási rekorhelyettest is választottak.

Márkus K.

A Kaposvári Egyetem szenátusa legutóbbi ülésén személyi ügyeket véleményezett. A szenátus egyhangúlag támogatta az oktatási rektorhelyettesi pályázati felhívásra beérkezett egyetlen pályázatot, így 2019. június 30-ig oktatási rektorhelyettes megbízást kapott Kelemen János. Korábban ezt a posztot Kovács Zoltán töltötte be.



A tudományos rektorhelyettesi pályázati felhívásra is egy pályázat érkezett, amelyet szintén egyhangúlag támogatott a szenátus. Így a pályázó Németh Tamás professzor 2018. szeptember 30-ig immár önálló tudományos rektorhelyettes megbízást kapott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!