Kék hírek, bulvár

2014.10.31. 10:51

Keresett nő: a börtön helyett a szabadságot választotta

Egy nap alatt két körözöttet fogtak a tabi rendőrök: a 29 éves nő ellen a Kaposvári Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, míg a férfit a BRFK kereste.

Sonline

– A tabi rendőrök csütörtök délután Lullán egy 29 éves helyi nőt ellenőriztek – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – Kiderült, az asszony ellen a Kaposvári Törvényszék elfogatóparancsot adott ki, mert a – kifosztás miatt – kiszabott fogházbüntetést nem kezdte meg. Az egyenruhások L. Mariannt elfogták, és a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.



– A nő elfogását és előállítását követően nem sokkal később szintén Lullán ellenőriztek egy 32 férfit is, akiről kiderült, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. Kerületi Rendőrkapitánysága körözését rendelte el lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – közölte az SMRFK. – A fővárosi T. István Józsefet szintén elfogták és előállították a rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon távozhatott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!