Kék hírek, bulvár

2014.10.31. 10:53

Kakas, tyúk, mosógép: mindent vitt a csurgói fosztogató

Egy közúti ellenőrzésen bukott le az a csurgói férfi, akiről kiderült, néhány napja kifosztott egy helyi melléképületet.

Sonline

– A rendőrök csütörtök este Csurgón belterületén ellenőriztek egy gépjárművet és annak utasait – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – Kiderült, az autóban talált terménydaráló, valamint a két fejsze bűncselekmény elkövetéséből származott, és azokat az egyik utas lopta el. A 22 éves helyi férfit az egyenruhások elfogták, és előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra.



– Az eljárás során kiderült, a férfi a járműben megtalált tárgyakat, továbbá egy mosógépet, egy centrifugát, egy fűrészt, egy fúrógépet, egy kakast és egy tyúkot még október 22-én az éjszakai órákban lopta el egy csurgói ingatlan melléképületeiből – közölte az SMRFK. – O. Norbertet a nyomozók – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék#Csurgó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!