Kék hírek, bulvár

2014.11.25. 10:16

Házkutatás: fegyvereket, lőszereket foglaltak le a rendőrök

Két orvhalász bukott le a Balatonon, egyiküknél házkutatást is tartottak a rendőrök, mely során egy pisztoly és egy vadászfegyver is előkerült.

K. G.

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság a halőrökkel együttműködve fogott el két orvhalászt. A badacsonytomaji férfiak a Badacsony előtti vízterületen egy vitorlás kishajóból tiltott módszerrel halásztak, amikor tetten érték őket, közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. Az egyenruhások a hajó és a férfiak felszerelésének átvizsgálása során dobóhálót, sorhorgot, 17 süllőt, egy kősüllőt és egy angolnát találtak.



Az 54 éves férfinál tartott házkutatáson a nyomozók egy forgótáras pisztolyt, puskát, valamint lőszereket foglaltak le, melyekre a férfi nem rendelkezett engedéllyel. Mindkettőjüket a Keszthelyi Vízirendészeti Rendőrőrsre állították elő. Az 51 éves társát orvhalászat vétségével gyanúsítják, őt szintén orvhalászat valamint lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Mindketten szabadlábon védekezhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!