Közélet

2015.05.21. 17:45

A DK a megfélemlített emberek mellé áll

A Demokratikus Koalíció három programpontban foglalta össze, amiben sürgősen lépni kell(ene).

Fenyő G.

A Demokratikus Koalíció azt tartja a fő feladatának, hogy a megfélemlített és belefásult emberek mellé álljon, kinyissa a szemüket, s még radikálisabban lépjen az országot irányító Fidesz-KDNP kormány ellen, természetesen szigorúan a törvényes kereteken belül. Polgári módon, de jogszerűen támadni őket, előkészítve egyfajta demokratikus forradalmat – hangzott el azon a kaposvári sajtótájékoztatón, amelyet Kerék-Bárczy Szabolcs, a DK elnökségének a tagja tartott.



A Demokratikus Koalíció három programpontban foglalta össze, amiben sürgősen lépni kell(ene). Az egyik, hogy öt év alatt a minimálbért a létminimum szintjére emelje. A másik a szegényeken való segítség, miszerint alanyi jogon minden háztartásnak ingyen járna havonta két köbméter víz és 50 kw áram, ami a létszükségletek fedezésére elegendő. A harmadik pont pedig, hogy a kft.-k tulajdonosai ne bújhassanak el: a magánvagyonuk terhére is kelljen fizetniük a dolgozóiknak az elvégzett munkáért.

Címkék#Kaposvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!