Sport

2015.07.02. 14:03

Szombaton átússzák a magyar tengert

A Balaton térségében nyárias idő és 23–24 fokos vízhőmérséklet várható, a reggeli órákban azonban északkeleti szélre kell számítani.

Fenyő G.

A meteorológiai előrejelzés, illetve a balatoni vízirendészet vezetőjének véleménye alapján a 33. Pek-Snack Balaton-átúszás szervezőbizottsága úgy döntött, hogy a rendezvényt az eredetileg tervezett időpontban, vagyis szombaton megtartja. A Balaton térségében nyárias idő és 23–24 fokos vízhőmérséklet várható, a reggeli órákban azonban északkeleti szélre kell számítani.



A hagyományos balatoni úszópróbára Révfülöpön a labdarúgópályán lehet reggel 7 órától egészen 13.30-ig nevezni, s 8 órától 14-ig tart (folyamatosan) a rajt: a táv 5200 méter.
Az esemény kiemelt média támogatója, a Somogyi Hírlap is készül a nagy próbára: a jeles nap alkalmából egész oldalas összeállítással jelentkezünk, s Révfülöpön a regisztrációnál az első ezer jelentkező el is teheti emlékbe lapunkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!