Kék hírek, bulvár

2015.08.28. 11:02

Lopás, verekedés, betörés és a túl simulékony nő esete Siófokon

Mivel a nyári szezonban nemcsak az üdülni vágyók, de a bűnözők is előszeretettel keresik fel a Balatont, így az ítélkezési szünetben is rengeteg dolga akadt a siófoki ügyészségnek, mely több vádlottat gyorsított eljárásban állított bíróság elé.

Vas András

Egy komlói férfit lopás miatt ültettek a vádlottak padjára: a vádlott a strand közelében kifigyelte az egyik autó utasait, követte őket a partra, majd a törülközőjük alatt hagyott slusszkulccsal visszament kocsijukhoz, melyből több mint 600 ezer forintnyi készpénzt, mobiltelefont és szerszámgépeket vitt el – a bíróság letöltendő szabadságvesztésre ítélte. Ahogyan annak a párosnak az egyik tagját is, akik  Zamárdiban törtek be egy nyaralóba, s vittel el műszaki cikkeket és ruhákat 160 ezer forint értékben; a másik betörő felfüggesztett börtönt kapott.



Egy fehérvári nő a diszkókban kereste áldozatait: tánc közben, ölelgetve zsebelte ki három partnerét, akiknek mobiljai és pénzük bánta a simulékony nő közelségét – összesen nagyjából 145 ezer forintot buktak, mely felfüggesztett szabadságvesztést ért a bíróságon. Egy holland férfi is a kezét használta, csak éppen keményebben: az egyik szórakozóhelyen részegen leütötte belga ismerősét, akinek eltört az orra. A németalföldi affér kirobbantóját a bíróság felfüggesztett szabadságvesztéssel engedte haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!