Kék hírek, bulvár

2015.08.28. 13:50

Búcsúlevele szerint bombát rakott a házába egy öngyilkos férfi Siófokon

Lezárták a rendőrök pénteken délben a fél Tessedik utcát Siófokon; tűzszerészek, mentők, katasztrófavédők vonultak fel szép számmal egy olyan házhoz, amelynek német lakója néhány napja öngyilkos lett. A közeli lakókat sem engedték a házaikhoz.

Fónai Imre

Mivel még mindig tart a helyszínelés, egyelőre csak a szomszédok elmondására tudunk hagyatkozni. E szerint az utcában lakó német férfi pár nappal ezelőtt öngyilkos lett, holttestét elszállították, egy üzenete (búcsúlevél, más szerint email) azonban csak pénteken került elő, s ebben azt írta: robbanószerkezeteket helyezett el a házában.

– Azt beszélik, hogy katonaember volt valamikor, így aztán komolyan kell venni a fenyegetését – így egy fiatalasszony, aki az Irinyi és a Tessedik utca sarkán kíváncsiskodott. – Borzasztó, hogy egy fél utcát veszélybe sodort. Talán az asszonyának akart ezzel ártani?
Az öngyilkos német férfi felesége házuktól nem messze egy műanyag széken ült arcát a kezébe temetve, az utcabeliek kávét, vizet vittek neki, és közben azt találgatták: vajon hol lehetett a nő az elmúlt napokban?


14:48
Idő közben Befejeződött a helyszínelés a siófoki Tessedik utcában, nem hivatalos információnk szerint az öngyilkos férfi házában nem találtak robbanószerkezetet a tűzszerészek, a közelben lakók visszatérhettek otthonaikba.

15:31 - A rendőrség közleménye
„Az eset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja. Fentiekre tekintettel egyéb információt nem áll módomban adni. Tisztelettel: Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálat”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!