Közélet

2015.10.12. 15:38

Durván meggyötörte az özönvízszerű eső Somogyot

Kidőlt fák, letört faágak, közlekedési baleset és kigyulladt autó: sűrűn kérték a tűzoltók segítségét az elmúlt napokban.

Harsányi M.

Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap az M7-es autópálya 126-os kilométerszelvényénél, a főváros felé vezető oldalon. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók érkeztek a helyszínre, ahol a járműből olaj került az úttestre. Az egység áramtalanította a személyautót és gondoskodott az olaj felitatásáról. Bázelné Mihályka Szabina megyei katasztrófavédelmi szóvivő hétfőn azt is közölte: a kaposvári Veszprém utcában egy hat méter magas meggyfa dőlt a járdára, eltávolításához tűzoltói segítséget kértek.



Nem sokkal később egy Berzsenyi utcai háztetőre dőlt a faág, mely a fa játékokat is veszélyeztette. Újabb munka várt az egységekre:  Tab és Kapoly között egy tölgyfa dőlt az úttestre, ami megakadályozta a közlekedést. Kora este kigyulladt egy személyautó motortere, s részben az utastere az M7-es autópályán Ordacsehi térségében, a leállósávban. A járművezető időben elhagyta a gépkocsit, nem sérült meg a tűzben. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral rövid időn belül megfékezték a lángokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!