Sport

2015.11.24. 15:49

EHF-kupa: összesorsolták a Siófokot az Újvárossal

Magyar párharc az EHF-kupában a legjobb nyolc közé jutásért, a Siófok KC ellenfele a Dunaújváros lesz, így a balatoniak visszavághatnak a nyolcgólos bajnoki vereségért.

Keszthelyi Zoltán

Az EHF-kupasorsolás előnye, hogy nem kell messze utazniuk a siófokiaknak, a hozzájuk legközelebb eső ellenfelet kapták a Dunaújvárossal. Ebben a szezonban már összecsapott a két együttes bajnoki mérkőzésen, akkor a félidőben négy góllal vezető házigazdák végül nyolc góllal verték a Siófok KC csapatát.



A kupasorozat összecsapásainak első fordulóját január 9-10-én, a visszavágókat pedig egy héttel később, január 16-17 én rendezik. Nem csak a magyar klubokat hozta össze a Fortuna, mert román és orosz házi csatával folytatódnak a mérkőzések a nyolc közé jutásért.

Az EHF-kupa párosítása:

Dunaújváros – Siófok KC, Nimes (francia) – Randers (dán), Metzingen (német) – Michalovce (szlovák), Tertnes Bergen (norvég) – Odense (dán), Asztrahanocska (orosz) – Dinamo Szirana (orosz), Leipzig (német) – Muratpasa (török), HCM Román (román) – ASC Corona 2010 Brasov (román), H65 Höörs (svéd) – Silkeborg (dán).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!