Kék hírek, bulvár

2015.11.26. 13:14

Íme, itt a teljes somogyi szupertraffipax-lista!

A készülékek a sebesség túllépésén kívül más szabálytalanságot is rögzíthetnek: például a biztonsági öv be nem kötését, s a piros lámpán való áthaladást is.

K. G.

Közzétette a rendőrség, hogy öt megyében, köztük Somogyban hol lesznek fix traffipaxok, mára ugyanis az összes rögzített telepítésű Véda közúti intelligens kamera felszerelési helyét véglegesítették. Somogy mellett Győr-Moson-Sopron, Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Veszprém megyét hagyták utoljára. Ezzel teljessé vált az ország lefedettsége a szupertraffipaxok terén.



A készülékek a sebesség túllépésén kívül más szabálytalanságot is rögzíthetnek, például a biztonsági öv be nem kötését, a piros lámpán való áthaladást, vagy a szabálytalan sávváltást. Somogyban hat helyszínre telepítettek fix traffipaxot: Ságváron a 65-ös út, Kéthelyen a 68-as út, Viszen a 67-es út, Balatonföldváron a 7-es út, Kaposváron 67-es út, és szintén Kaposváron a 610-es út mellé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!