Kék hírek, bulvár

2016.07.27. 17:00

Nincs tűzifaakció: visszaélnek a Sefag Zrt. nevével

A cég felhívja vásárlói figyelmét, hogy minden esetben győződjenek meg arról, hogy a vásárlási lehetőséget kínáló társaság valóban a Sefag Zrt.-e!

Sonline

– Feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a Sefag Zrt. – tájékoztatott Ihárosi Péter, a cég szóvivője. – Társaságunk, mely a telephelyein, illetve a hivatalos honlapján jelzi a tűzifa-értékesítési lehetőségeket, nem hirdetett akciót. Felhívjuk tehát leendő vásárlóink figyelmét, hogy minden esetben győződjenek meg arról, hogy a vásárlási lehetőséget kínáló cég valóban a Sefag Zrt.-e!



– A megadott elérhetőséget ellenőrizzék a hivatalos internetes oldalunkon – tette hozzá. – Amennyiben nem találják a hirdetésben megadott telefonszámot honlapunkon, úgy hívják a +36-82/505-106, vagy a +36-82/505-114 telefonszámot további információért! Kérjük, körültekintően járjon el tűzifavásárlás során, hogy ne váljon csalók áldozatává!

Címkék#Kaposvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!