Kék hírek, bulvár

2016.08.22. 15:38

Drog, mint szolgáltatás? Pult alól árulták a marihuánát Siófokon

A Siófoki Járási Ügyészség kábítószer-kereskedelem bűntette miatt vádat emelt két férfival szemben, akik Siófokon marihuánát árusítottak.

K. G.

Az első rendű vádlott a városban szolgáltató üzleti vállalkozást vezetett, és az ebből származó bevételeit kábítószer-kereskedéssel akarta kiegészíteni. A férfi 2014. december és 2015. december közötti időben ismeretlen személytől rendszeresen vásárolt marihuánát, amelyet grammonként kiadagolt és becsomagolt, majd az általa vezetett üzletben tartotta, és 1000 forint és 2500 forint közötti áron másoknak értékesítette.



Ebbe a tevékenységbe kapcsolódott bele az első rendű vádlott üzletében segédkező másodrendű vádlott, aki anélkül, hogy erre megkérték volna, önkéntes elhatározás alapján a főnöke távollétében értékesítette a már kimért kábítószert, majd pedig az így befolyt pénzzel elszámolt felé. A nyomozó hatóság a férfi üzletéből, személyautójából, illetve lakásából kábítószert, illetve annak adagolásához szükséges eszközöket foglalt le .A Siófoki Járási Ügyészség az előzetes letartóztatásban lévő első rendű vádlottal szemben végrehajtandó szabadságvesztés, míg a másodrendű vádlottal szemben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!