Kék hírek, bulvár

2016.08.24. 08:32

A Balaton vízén gyulladt ki egy vitorlás Siófokon - képek

Kigyulladt egy vitorlás a Balatonon, a siófoki Vitorlás utcai kikötőben, a lángokat a helyi hivatásos tűzoltók fékezték meg.

Sonline

– Lángra kapott egy vitorlás hajó kabinja Siófokon, a Vitorlás utcai kikötőben – közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. – A tűz oltásához a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik három járművel vonultak a helyszínre. Az egységek két habosított vízsugárral megfékezték a lángokat, ám a tűz eloltásához motoros roncsvágóval meg kellett bontani a hajó fedélzeti részét is.


A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint amikor a helyi vízirendőrök a helyszínre érkeztek, a helyi hajótulajdonosok már próbáltak oltani a vitorlást. Az egyenruhások a szomszédos vízijárműveket elvontatták. A vitorláson senki sem tartózkodott, így személyi sérülés nem történt. A kiégett hajót a rendőrök a kikötőből egy telephelyre vontatták.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!