Kék hírek, bulvár

2016.09.21. 09:46

Gyilkosság a Lonkahegyen: leszúrta a feleségét és a kutyát a dühöngő férfi

Családon belüli erőszak történt kedden késő este Kaposváron, egy 42 éves asszony holttestét találták meg, közölte szerdán reggel a rendőrség. Az áldozatot több késszúrással gyilkolta meg a férje. A bűncselekmény a város külterületén, az Otelló utcában történt.

Kovács Gábor

A házhoz vezető úton egy bottal járó idős nő és egy fiatalasszony beszélgetnek, mindketten a közelben laknak, ismerték a családot.
– Borzasztó, hogy megölte a feleségét a férfi, és utána itt bujkált az éjszaka. Rettegtünk! Rengeteg rendőrautó volt az utcában, erre keresték. Éjjel egy órakor kiszaladgáltam, annyira féltem, pedig alig tudok járni – mondta az idős hölgy.



Most szóltak a rendőrök, hogy megtalálták a férfit, ott fekszik a kert végében, végzett magával. Addig itt bujkált a közelben. Este beugrott a mi kertünkbe is, hallottam, hogy vizelt. Mondtam is a páromnak, hogy itt van – tette hozzá a fiatalasszony. – A férfitól tartott az egész környék, közveszélyes volt. Ütötte-vágta, terror alatt tartotta a családját. Két gyermeke volt, mindenki szenvedett tőle. A szegény asszonyt nagyon sajnáltuk, egy turkálóban dolgozott, sokat betegeskedett. Szatyrokkal hordta a kaját haza a férjének, aki ki sem jött a házból.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] A kertben megtalálták a feltételezett elkövető holttestét is
[/caption]

Óriási rendőri készültség fogadott a gyilkosság helyszínén.  
– Amikor kijöttünk még pihegett – mondta egy rendőr az állatvédőnek a család kutyájára utalva. Az állatvédők azért jelentek meg a helyszínen, mert a férfi a kutyát is leszúrta.

>>> Ezt írtuk a gyilkosságról korábban

A szomszéd ház kapujában egy őszülő férfi cigarettázott. Bíró János polgárőr és biztonsági őr. Éjszaka szolgálatban volt, a felesége hívta fel telefonon, hogy mi történt.
– Sárga cédulás kis ember volt – utalt az elkövetőre. – Terrorizált itt mindenkit. Engem is fenyegetett már, hogy elvágja a nyakamat. A másik szomszédból egy három gyermekes család azért költözött el, mert nem bírták elviselni. Nem lehetett beszélni vele, antiszociális volt. Különben írtak már újságcikket róla, ő volt a lonkahegyi rém.

A párnak két tizenéves gyermeke van, egy fiú és egy lány. Úgy tudjuk, a gyilkosság idején a fiú otthon tartózkodott, őt is bántalmazta a 44 éves férfi. A gyerek megsérült, nem lehet tudni, hogy mennyire súlyosan, de ő életben maradt. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tovább vizsgálja a bűncselekmény körülményeit. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!