Kék hírek, bulvár

2016.12.05. 11:52

Tragédia Boglárnál: az erdőben dugta el autóját a cserbenhagyó gázoló

Előzetes letartóztatást rendelt el hétfőn a Kaposvári Járásbíróság az ellen a 25 éves férfi ellen, aki halálra gázolt egy gyalogost pénteken este Balatonboglárnál, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. Két huszonéves utasa szabadlábon védekezhet, ellenük segítségnyújtás elmulasztása vétség miatt indítottak eljárást a rendőrök.

Sonline

Mint arról beszámoltunk, pénteken este az M7-es autópálya balatonboglári felhajtójánál egy személyautó gyalogost gázolt, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.



A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták az autó vezetőjét és két utasát, a Buzsák melletti erdős területen elrejtve megtalálták a balesetben megrongálódott autót.

A 25 éves, a 20 éves és a 21 éves férfiakat a Fonyódi Rendőrkapitányságra állították elő. A sofőrt, B. Zs.-t, valamint az utasokat, H. B.-t és I. Zs.-t gyanúsítottként hallgatták ki, valamennyien beismerő vallomást tettek. Elmondták, hogy tudtak róla, hogy elütöttek egy embert, és annak ellenére nem hívtak segítséget, hogy lehetőségük lett volna erre, a gázolás után megállás nélkül hajtottak el.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Nem álltak meg az erdő széléig, fotó: police.hu
[/caption]
[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Megtalálták a megrongálódott autót a rendőrök, fotó: police.hu
[/caption]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!