Kék hírek, bulvár

2017.04.25. 11:24

Kis híján agyonvertek egy külföldi férfit a fővárosban

Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba azt a külföldi személyt, akit egy békési és egy kaposvári férfi vert meg a fővárosban.

Sonline

Három férfi vitatkozott össze Budapest egyik XI. kerületi szórakozóhelyén még 2015 júliusában, a szájkarate az utcán is folytatódott, majd a 44 éves békési P. Attila kést rántott és megvágta a külföldi férfi arcát. A szurkáló társa, a 30 éves kaposvári Cs. Vendel is megérkezett a helyszínre, így a „bátor” srácok közösen ütötték, rúgták vitapartnerüket, még akkor sem hagyták abba, amikor áldozatuk a földre rogyott. A két támadó végül elvette a magatehetetlen férfi pénzét és mobiltelefonját.



A rendőrséget a mentők értesítették, s a nyomozók még aznap reggel elfogták P. Attilát a XI. kerületben, Cs. Vendelt pedig az M7-es autópályán tartóztatták fel a járőrök. Mindkét férfit előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, a kaposvári férfinél megtalálták a külföldi személy mobiltelefonját.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást. Az eljárás lezárult, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!