Kék hírek, bulvár

2017.05.24. 11:49

Nem jövedelmező a tolvaj szakma

Két férfi is rendőrkézre került, akik más értékét tulajdonították el. Egyikük, egy siófoki férfi mobiltelefont és pénztárcát nézett ki magának, őt a térfigyelő kamerák buktatták le. A másik férfi beérte egy mobillal, ő harminc percig örülhetett a zsákmánynak.

Sonline

Egy kötcsei vendéglátóhelyen ellopott egy mobiltelefont az asztalról a balatonszárszói férfi. A rendőrök a személyleírás alapján azonosították a gyanúsítottat, majd a bejelentéstől számítva fél órán belül a 33 éves Cs. Csaba lakcímén elfogták. A lopással vádolt férfit szabadlábon hagyása mellett gyanúsítottként hallgatták ki.


Siófokon egy helyi lakos szintén úgy döntött, hogy más kárára próbál gazdagodni. Egy 24 éves férfi a Jókai parkban egy pavilonból pénztárcát és mobiltelefont tulajdonított el. A térfigyelő kamerák buktatták le, az egyenruhások azonosították és az eset után két órával S. Roland már a rendőrkapitányságon magyarázkodhatott, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!