Közélet

2017.06.20. 06:48

Fogathajtó verseny a Bikaréten

A tizenötödik alkalommal rendezték meg Karádon a C kategóriás kettesfogathajtó versenyt . Schádl Szilárd polgármester kérdésünkre elmondta: a verseny ünnep Karád életében, nem mindennap láthat az ember ennyi fogatot és lovat egyszerre.

Gyeszát Zsolt

A Bikaréten zajló versenyen huszonhárom fogat jelent meg, s nem csak Somogyból, hanem még Pest megyéből is érkezett fogat. Mintegy négyszáz néző gyűlt össze az alkalomból. A jó hangulatú verseny résztvevőit reggelivel várták, majd ebéddel vendégelték meg őket és a nézőket is egyaránt. A marcali Magyar Zoltán nyerte a C kategóriás kettesfogathajtó versenyt. A szabadidő kategóriában a karádi Fehér Márton végzett az élen, míg az úgynevezett vadászhajtás kategóriájában a kaposvári Kéri Zoltán lett a legjobb. A polgármester hozzátette: valamennyi versenyző megígérte, hogy a jövőben is ellátogat majd a hagyományos karádi versenyre.

Címkék#Karád

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!