Közélet

2017.06.23. 09:44

Ásványvizet osztanak az utasoknak a vasútállomásokon

A hőségriasztás ideje alatt a budapesti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki állomásokon – így Fonyódon és Siófokon is – ingyen ásványvizet biztosít utasainak a MÁV-Start.

Harsányi Miklós

Budapesten a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvaron, vidéken a miskolci, a debreceni, a nyíregyházi, a békéscsabai, a szolnoki, a kecskeméti, a győri, a pécsi, a zalaegerszegi, a veszprémi, a nagykanizsai, a celldömölki, a tapolcai, a fonyódi és a siófoki állomáson kaphatnak díjmentesen vizet a vonatokra várakozók – tájékoztatott pénteken a MÁV kommunikációs igazgatósága. – Az ásványvizet a vasúttársaság június 26-ig, illetve amíg az időjárás ezt szükségessé teszi – 10 és 17 óra között osztja.



Mindenki elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy folyadékkal kezdje meg az zását. A vasúttársaság elsődleges célja, hogy utasai számára minél komfortosabb utazást biztosítson, ezért a járművek karbantartása során különös figyelmet fordít a vasúti kocsik légkondicionáló és légjavító berendezéseire.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!