Kék hírek, bulvár

2017.06.28. 12:13

Életet mentettek a figyelmes szomszédok és a rendőrök

Napok óta nem látták a 71 éves kaposfői férfit a szomszédok, az ebédjét sem vette át huzamosabb ideig. Értesítették a rendőröket, akik a helyszínre érkezve megtalálták az idős urat rossz egészségi állapotban.

Sonline

Megcsörrent a telefon a Kadarkúti Rendőrőrsön, a telefonáló jelezte, hogy egy idős korú kaposfői férfit napok óta nem láttak a faluban, több egymás követő alkalommal sem vette át az ebédjét, és nem láttak mozgást sem a háza körül. Az egyenruhások a bejelentést követően a helyszínre siettek, ahol zárt kapuba botlottak és nem volt jele mozgásnak a házból sem. A rendőrök az udvaron keresztül az épület hátsó ajtaján bejutottak, ahol rátaláltak a 71 éves férfira. Az idős úr a nappali padlóján feküdt zavart és rossz egészségi állapotban volt. A két egyenruhás azonnal értesítette a mentőket, akik megállapították, hogy  férfi életveszélyben volt, azonnal kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!