Tündérszépek

2024.03.06. 16:00

Minden lánynak érdemes egyszer kipróbálnia a Tündérszépeket

Koszorus Rita

Somogy szépe lett 2021-ben Kopeczky Panna Lili zamárdi szépség. Aki azóta más szépségversenyeken is szerepelt és csodás fotók készültek róla. 

A versenyek lehetőséget adtak számára, hogy jobban megtanulja a kamera előtti mozgást. De azt mesélte nagyon sokat profitált a Tündérszépekből. – A verseny által új barátokra és csodás élményekre tettem szert, mondat Panna Lili, aki azóta sikeresen befejezte tanulmányait és jelenleg Siófokon dolgozik egy magánfogászati rendelőben gondoskodik a betegek csodásan szép mosolyáról. 

Kopeczky Panna
Panna Lili a 2021-es versenyfotókon. 

– Úgy gondolom egyszer minden lánynak ki kell próbálnia, hogy milyen egy szépségversenyen szerepelni, amikor minden tekintet rá szegeződik és bátran megmutathatja magát a világnak, vélekedett Kopeczky Panna Lili.

Kopeczky Panna
Két szépség Panna és a Balaton. 

Hozzátette: bárkinek ajánlja a versenyen való részvételt, aki ki szeretne lépni a komfortzónájából. – Ha ez a célod, akkor itt a tökéletes alkalom. Sok sikert kívánok mindenkinek az idei évben is, tette hozzá Panna. 

A jelentkezés már javában dübörög a 2024-es Tündérszépekre, hogy a szakértő zsűri kiértékelhesse a lányok fotóit. A tét nem kicsi, hiszen a dicsőségen kívül értékes nyereményekre számíthatnak a legszebb és legtöbb voksot kapó lányok. 
 

Ne maradj le a vissza nem térő alkalomról és jelentkezz te is! 

Kattints alábbi cikkünkre és biztosítsd helyed az ország egyik legkedveltebb szépségversenyén! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában