Még jelentkezhetsz!

2024.04.18. 07:00

Tolnai és baranyai lányokkal versenyeznek Somogy szépei

Februárban ötödik alkalommal startolt el a Mediaworks Hungary Zrt. szervezésében a Tündérszépek szépségverseny.

Koszorus Rita

Márciusban már a fotózások is megkezdődtek, de hamarosan újabb jelentkezők is érkeznek, ugyanis még nem zárult le a nevezés. Néhány napjuk még van a szépségeknek, hogy bebiztosítsák helyüket az év egyik legizgalmasabb eseményén, a Tündérszépek versenyen. 

De mitől is lesz valaki a legszebb? Ez egy örök kérdés, amelyet különböző szempontok alapján válaszolnak meg az emberek. A szépségversenyeken zsűrizők is valamilyen szempont alapján hoznak döntést, a képernyők előtt ülők pedig ezzel sokszor nem értenek egyet. Ezért számítanak sokat olvasóink szavazatai a Tündérszépek versenyben, akik a verseny regionális fordulójában szavazhatnak kedvenceikre. A somogyi lányok a tolnai és baranyai versenyzőkkel szállnak ringbe a szívekért. Innen huszonkét lány jut tovább az országos döntőbe, ahol közülük választja ki a szakmai zsűri a Tündérszépek 2024 országos szépségverseny győztesét és udvarhölgyeit.

A közönség is díjazza a szépséget 

Versenyünk alakulását nem csak a szakmai zsűri befolyásolja, hanem a közönség is. A közönségszavazás végén kiderül az is, hogy ki lesz a Tündérszépek 2024 közönségdíjának tulajdonosa. A jelentkezési időszak 2024. április 21-ig tart. További részletek a tunderszepek.hu oldalon találhatók. 

Jelentkezz te is versenyünkre!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában