Tündérszépek

2024.05.08. 14:00

Belekóstoltak a modellek munkájába Tündérszépeink

Újabb gyönyörű somogyi lányok jelentkeztek a Tündérszépek szépségversenyünkre, akikről ezúttal is nagyszerű képeket készített fotósunk.

Koszorus Rita

Folytattuk a fotózást.

Fotó: Lang Róbert

A lányok felkészülten, de persze izgatottan érkeztek ezúttal is fotósunk, Muzslay Péter műtermébe, aki jó tanácsokkal látta el őket a fotózás előtt.

Meleg Nikolett azért jelentkezett a versenyre, hogy önbizalmán dolgozzon. – Kíváncsi vagyok, meddig tudok eljutni a versenyben és arra is, hogy milyen reakciókat tudok kiváltani az emberekből, mondta a 25 éves szépség. 

Nikolett fotózásokon már szerepelt máskor is, úgyhogy magabiztosan mozgott ezúttal is a kamera előtt. – Ismerőseim kértek fel, hogy modellkedjek nekik, de castingon is voltam már egy nagy kozmetikai világmárka reklámfilmjéhez, de végül nem engem választottak, mondta Tündérszépünk, aki nem rettenne meg attól sem, ha a szépségversenyünk kapcsán modell munkákat kapnak. – Bízom benne, hogy a Tündérszépeken felfedeznek és a divatszakmában sikereket érhetek el a jövőben, mondta kérdésünkre Meleg Nikolett. 
Nagyon sokat jelentkeztek a 2024-es Tündérszépekre, de még van esély neked is, hogy versenybe szállj az értékes nyereményekért és a dicsőségért. 

Meghosszabbítottuk a nevezési határidőt: május 12-én 23:59-ig még jelentkezhetnek a hölgyek. A verseny regionális szinten indul, majd innen jut el a legszebb 22 lány az országos döntőig. A döntőbe jutott 22 hölgy közül a szakmai zsűri választja ki a Tündérszépek 2024 országos szépségverseny győztesét és udvarhölgyeit, valamint a közönségszavazás végén kiderül az is, ki lesz a Tündérszépek 2024 közönségdíjának tulajdonosa. 


Idén is a hölgyek segítségére lesznek mentoraink:

  1. Kárpáti Rebeka
  2. Köllő Babett
  3. Tótpeti Lili

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában