Fotók

2024.04.22. 15:59

Balesetekhez és kidőlt fához is riasztották a somogyi tűzoltókat a napokban

Három tűzesethez és hét műszaki mentéshez riasztották a somogyi tűzoltókat az elmúlt hétvégén.

Fotó: Marcali HTP

Péntek hajnalban Zselickislakon égett teljes terjedelmében egy épület, a töröcskei tetőn pedig két autó karambolozott a délelőtti órákban.

Fotó: Kaposvár HTP

Kigyulladt egy személyautó pénteken az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Balatonszemesnél. A balatonboglári önkormányzati tűzoltók oltották el a lángokat, majd átvizsgálták az egész kocsit.

Szombaton, Balatonszabadi Vak Bottyán utcájában dőlt meg egy tizenkét méter magas tuja az erős szélben. A siófoki hivatásos tűzoltók létráról, motorfűrésszel kivágták a veszélyes növényt. Fonyód külterületén pedig egy tízméteres fa dőlt az útra, ahol a balatonboglári önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltók avatkoztak be.

Árokba hajtott és megrongált egy távközlési oszlopot is egy utánfutót vontató személygépkocsi szombaton, a Boronka és Csömend közötti úton. A balesetnél a marcali hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. A járműben csak a sofőr utazott, aki megsérült a balesetben.

Fotó: Marcali HTP

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában