Hála

2024.04.03. 18:29

Súlyos balesetet szenvedett egy nő, a férje a neten köszönte meg a segítőknek

Zsolt egy közösségi oldal csoportjában osztotta meg a történetet, mely szerint hétfőn Zamárdi és Siófok között rollereztek feleségével, amikor a nő elesett és súlyosan megsérült. A kétségbeesett férfi most a közösségi oldalon mondott köszönetet a sok segítőnek, akik a baleset során megálltak, aggódtak a nőért. A teljes történet lent olvasható.

Húsvét hétfőn Zamárdi felől Siófokra rollereztünk a feleségemmel, mikor elesett és súlyosan megsebesült. Kétségbe voltam esve, de azonnal a segítségünkre siettek biciklisek, akik látták a balesetet és autósok, akik éppen arra jöttek. Mentőt hívtak, stabilizálták a feleségemet a fekvésben, hogy szabad legyen a légzése, párnát hoztak a feje alá és ott voltak velünk. Aztán megérkeztek a rendőrök, akik lezárták az utat, odajöttek, hogy miben tudnak segíteni, jött a mentő és a mentőhelikopter. Hihetetlen empátiával, segítőkészséggel és összefogással találkoztunk. Mindez folytatódott a kaposvári sürgősségen és a kórházban is. A feleségem, bár kórházi ellátásra szorul még, a lehetőségekhez képest jól van. Nem tudom, hogy ez az írásom eljut-e a segítőinkhöz, ha igen, szeretnénk ha tudnák, hogy mély hálával gondolunk önökre, köszönjük mindannyiuknak, hogy újra együtt lehetünk.

Borítóképünk illusztráció!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában