Erőszak

2024.05.07. 10:16

Késsel fenyegetőzött, végül önmaga ellen fordította volna

Nagyobb erőkkel vonultak hétfőn kora este a rendőrök a kaposvári Szentpáli utca környékére, ahol információink szerint több ember is botokkal jelent meg a környéken egy ház közelében.

Kovács Gábor László

Járőrkocsik érkeztek a helyszínre, és úgy tudjuk, hogy egy mentőt is oda riasztottak. Arról kaptak bejelentést, hogy egy fiú késsel fenyegette apját, válaszolta kérdésünkre kedden a Somogy Vármegyei  Rendőr-főkapitányság  kommunikációs szolgálata. Mivel késes fenyegetésről volt szó, szigorú protokoll szerint jártak el, ezért több autóval érkeztek a helyszínre, köztük volt a Készenléti Rendőrség bevetési egysége is. A helyszínen már azt állapították meg a kollégáik, hogy kés nincs senkinél, és a bejelentők meg a családtagok már azt mondták el, hogy a fiú nem a szüleit fenyegette, hanem saját magát akarta leszúrni. Mivel az öngyilkossági szándékával a rendőrök jelenlétében sem volt hajlandó felhagyni, ezért a mentőszolgálat munkatársai a kaposvári kórház pszichiátriai részlegére szállították.   

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában