Tour de Hongrie

2024.05.10. 11:05

Átszáguldanak Somogyon a kerékpársport nagyágyúi

Idén is érintik Somogyot a kerékpáros körverseny, a Tour de Hongrie versenyzői. A mezőny május 12-én, vasárnap az ötödik etap során halad át a vármegyén.

Koszorus Rita

Korábbi fotó!

Forrás: bama.hu

Fotó: Löffler Péter

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság körültekintésre figyelmezteti a közlekedőket a kerépárverseny miatt. 

A versenyzőket többek között szervizkocsik, mentőautók és motorosok, valamint rendőrök fogják kísérni. A kerékpárosok a rendőri biztosításra és a motoros biztosítókra hagyatkoznak, a közúti jelzéseket figyelmen kívül hagyják a Tour de Hongrie alatt. 

Karcagi rajt.

 

A főkapitányság értesíti a közlekedőket, hogy a forgalomterelések következtében a Siófokon jelentős torlódásra kell számítani a lezárt útszakaszok környezetében is, és előfordulhat, hogy a közlekedő járműveknek huzamosabb ideig tartó várakozásra kell számítaniuk.

Óriási bukás a Tour de Hongrie  hajdúszoboszlói befutójánál.
Fotó:  Czienege Melinda

A rendőrök azt kérik, hogy a verseny előtt és ideje alatt – amennyiben tehetik – az alábbi térképen láható útvonalon ne induljanak útnak, vagy válasszanak más megközelítési lehetőséget: a térkép ide kattintva érhető el! 

Karcagról és Tokajról már el is rajtolt a verseny, fotógalériáért kattintsatok ide vagy ide!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában