Kaposvár

2024.05.10. 17:08

Bemutatják az elmúlt évek tudományos munkáinak az eredményeit a PTE kutatói

Harmincadik alkalommal rendezték meg a Kari Tudományos Diákköri Konferenciát a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának Kaposvári Képzési Központjában.

Góz Lilla

A kétnapos, négyszáz embert vendégül látó konferencia leendő mentőtisztek, ápolók, gyógytornászok, dietetikusok, védőnők, népegészségügyi ellenőrök, orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai analitikusok, egészségfejlesztők, rekreáció szervezők, szociális munkások, egészségügyi menedzserek, szülésznők, sporttudományi szakemberek és oktatóik részvételével zajlik. Az idei évben 202 előadáson mutatják be a tudományos munkák eredményeit. Az előadások 16 szekcióban hangzanak el, a szakmai zsűri értékelése alapján május 11-én, a tudományos üléssel egybekötött eredményhirdetésen adják át a díjakat. A kar kiemelt figyelmet fordít a tudományos diákköri tevékenységre, így hat kaposvári középiskolás diák is lehetőséget kap kutatásának bemutatására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában