Karate

2023.09.26. 17:03

Kilenc versenyző szállította az érmeket Barcsra

Szeptember 23-án Zalaszentgrót adott otthont a 3. WKF Magyar Karate Vidékbajnokság mérkőzéseinek, ahol a barcsi karatékák is képviseltették magukat. A megmérettetésre a fővárosi klubokon kívül több hazai egyesületet is meghívtak, a Barcsi Városi Sport Egyesület Karate Szakosztálya kilenc versenyzővel nevezett.

Kalmár Kevin katában és kumitében is az első helyen végzett, Kostyák Kadosa kumitében a dobogó második fokára állhatott fel. Stujber Balázs is mind a két számban indult, katában első, míg kumitében második helyen végzett. Huber Dominik katában második, kumitében pedig első lett, Kaiser Kristóf tudása kumitében most a második helyhez volt elég. Strublics Botond és Frányó Dávid kumitében két különböző súlycsoportban a harmadik helyen végeztek. A lányok sem maradtak el a fiúk kiváló eredményeitől, Tóth Liliána katában és kumitében a dobogó első fokára állhatott fel, Angyal Sára Anna pedig szintén első helyen végzett kumitében. A karatékákat ezúttal is Erdős Zoltán és Erdős Martin készítette fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában