Kézilabda

2024.02.27. 14:50

A fordulás után döntött a Siófok KC

Az NB II-es női kézilabda-bajnokság ’E’ jelű csoportjának 13.fordulójában a Siófok KC fölényes győzelmet aratott a NEKA U21-es csapata felett.

Fotó: Németh András

Szoros első félidőt követően magasabb sebességi fokozatra kapcsolt a Siófok KC, melynek vezetőedzői teendőit Pintér Károly távollétében ezúttal Pap Ádám látta el. A fordulás után azonban sebességi fokozatot váltott az SKC, mely végül kilengólos győzelmet aratott.

Siófok KC–NEKA U21 31–22 (15–15)
Siófok, SKC-Sportkomplexum V.: Bán, Székely
Kiállítás: 2 ill.8 perc.
Hétméteres: 5/3 ill. 4/3.

Siófok KC: Sándor-Györkös R., Torma K. (kapusok) – Lozsi E., Bálind R., Bojtok A. 9, Deme L. 3, Gurbács B., Kocsis Sz. 7, Koósz K. 1, Koósz F., Póczik K. 6, Bozsok D. 2, Jócsik N., Karé K. 3, Szekeres K, Posta L.

Pap Ádám (edző – Siófok KC): – Nagyon fontos volt ez a  mérkőzés számunkra, a találkozó előtt egyértelműen a két pont megszerzését tűztük ki célul. Az első félidő szoros játékot hozott, a fordulás után viszont feljavult a védekezésünk és ennek köszönhetően tudtuk nagyobb arányban felülmúlni ellenfelünket. Nagyon jó volt a csapatszellem, a lányok motiváltak voltak és egymásért is küzdöttek. A győzelmet Karcsi bácsinak ajánljuk, akit nagyon várunk vissza. A csapat neki szavazta meg a csokit az öltözőben a mérkőzés után.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában