Röplabda

2024.05.06. 12:13

A döntőre készülhet a Fino Kaposvár gyerekcsapata

A Fino Kaposvár I. osztályú junior (U20-as) és gyermek (15-ös) csapata is befejezte szereplését a középszakaszban. A záró körben (15. és 16. forduló) a juniorok győzelem nélkül maradtak, a gyermekek pedig mindkét meccsüket behúzták.

Fenyő Gábor

Fotó: Muzslay Péter

JUNIOROK (U20)

Dunaújvárosban szólították pályára a Zarka Péter irányította kaposváriakat, akik előbb a Dunaújvárosi SE Röplabda Akadémiától kaptak ki 91 perc alatt, majd utána a Vegyész RC Kazincbarcikától ugyancsak négy felvonásban 89 perc alatt.
Eredmények:
Dunaújvárosi SE Röplabda Akadémia–Fino Kaposvár 3–1 (22, –23, 23, 14)
Vegyész RC Kazincbarcika–Fino Kaposvár 3–1 (26, 17, –22, 23).

A Fino Kaposvár I. osztályú junior (U20-as) csapata: Laczó Bálint (csapatkapitány), Eördögh Bálint, Tóth Adrián, Hemmert Alex Miklós, Fógel Dávid József, Patkás Márton Simon, Székely Márton, Horváth Dávid, Csordás Bertalan (liberó), az edzőjük Zarka Péter.

A Fino Kaposvár 17 ponttal a nyolcadik helyen zárta a középszakaszt.

GYERMEKEK (U15)

Lovasberényben lépett pályára a Varga Péter vezényelte gyermekcsapat, s mindkét fellépését behúzta négy szettes mérkőzésen. Érdekesség, hogy a Dunaújvárosi SE Röplabda Akadémia, majd a Debreceni EAC elleni találkozó is pontosan 76 percig tartott.

Eredmények:
Fino Kaposvár „A”–Dunaújvárosi SE Röplabda Akadémia 3–1 (–9, 21, 16, 21)
Fino Kaposvár „A”–Debreceni EAC 3–1 (15, –22, 20, 16)

A Fino Kaposvár „A” I. osztályú gyermek (U15-ös) csapata: Kránitz Dénes (csapatkapitány), Kosaras Bence, Kosaras Botond, Druzsin Gábor Zoltán, Patkás Mátyás Péter, Rókás Balázs Máté, Szatmári Roland, Pődör Máté, az edzőjük Varga Péter.

A Fino Kaposvár „A” 34 ponttal a harmadik helyen zárta a középszakaszt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában