Fitnesz

2024.05.07. 12:54

Letette a névjegyét az Európa-bajnokságon Szabó Kinga

A kaposvári Bakó-Sas Fitnesz SE versenyzője, Szabó Kinga élete első felnőtt Európa-bajnokságán az előkelő hatodik helyen végzett Spanyolországban.

Klein Péter Nándor

Fotó: Bakó-Sas Fitnesz SE

A Testépítők Nemzetközi Szövetsége (IFBB) a spanyolországi Santa Susannában rendezte meg az idei Európa-bajnokságot, melyen 44 ország több mint 1.200 versenyzője mutatta meg magát. A magyar válogatott tagjaként Szabó Kinga is a zsűri elé állt. A Bakó-Sas Fintesz SE versenyzője Acrobatic Fitness kategóriában képviselte hazánkat és az egyesületét, s az első felnőtt Európa-bajnokságán rögtön a döntős, hatodik helyet szerezte meg. Az ifjú kaposvári sportolót Prukner-Sas Médea készítette fel a rangos nemzetközi versenyre.

Szabó Kinga edzőjével, Prukner-Sas Médeával Fotó: Bakó-Sas Fitnesz SE

A magyar csapat egyébként remekül szerepelt a kontinensviadalon, ugyanis három arany-, egy ezüst és négy bronzérem mellett tizenkettő döntős helyezéssel zárt az IFBB Fitness és Testépítő Európa-bajnokságon, Santa Susannában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában