Kézilabda

2024.05.08. 15:16

Tizenegy szezon után távozik a Csurgó játékosa

Korábban a Csurgói KK arról adott hírt, hogy Borsos Tamás szerződését újabb egy évvel meghosszabbították, de a napokban eldőlt, hogy a 34 éves játékos új kihívásokat keresve egy másik élvonalbeli klubban folytatja pályafutását. A rutinos balátlövő kérését a klubvezetés elfogadta, hozzájárulva ezzel a játékos távozásához.

Borsos Tamás két periódusban összesen tizenegy idényt töltött Csurgón, tagja volt a 2013-ban bajnoki bronzérmet szerző csapatnak, valamint az ezt követő idényben a nemzetközi kupában is debütáló együttesnek. Több mint 300 mérkőzésen lépett pályára csurgói színekben, ez idő alatt pedig klubikonná nőtte ki magát. 

– Borsi azzal keresett meg, hogy egy minden szempontból előnyös ajánlatot kapott, és mindent hosszan mérlegelve arra szeretne kérni, hogy érvényes szerződése ellenére engedjük el – fogalmazott Dr. Varga János a Csurgói KK elnöke, aki hozzátette. – Abban maradtunk, hogy alszunk rá párat, de mivel nem változott az álláspontja, így fájó szívvel ugyan, de el kell fogadnunk a döntését. Egy csupaszív játékosról, egy igazi harcosról beszélünk, akit nagyatádiként talán valamelyest saját nevelésű játékosunknak is tekinthetünk, így, ha valaki, akkor Ő igazán megérdemli, hogy elengedjük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában