Országjárás

2024.04.22. 13:06

Orbán Viktor: a kampányt berúgtuk! (videó)

A miniszterelnök országjáró kampányának első állomásáról, Nemesgörzsönyről jelentkezett közösségi oldalán, ahol az egyik magtárban több mint száz környékbeli gazda előtt beszélt.

MW

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke beszédet mond a kampánykörútja első állomásán a Veszprém vármegyei Nemesgörzsönyben

Forrás: Miniszterelnöki Sajtóiroda/MTI

Fotó: Benko Vivien Cher

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém vármegyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

ORBÁN Viktor
 Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (j) gazdákkal találkozik Nemesgörzsönyben
Fotó: Benko Vivien Cher / Forrás:  MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

Az egyik magtárban Orbán Viktor több mint száz környékbeli gazda előtt beszélt; az eseményen részt vett Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárkamara elnöke, Jakab István, a Magosz elnöke, valamint Áldozó Tamás pápai és Tatai László nemesgörzsönyi polgármester is.

A miniszterelnök azt mondta, a magyar gazdák ma jóval erősebbek, mint korábban. "Mi ezt folytatni fogjuk, ránk lehet számítani" - fogalmazott, megjegyezve: ő Magyarország első falusi miniszterelnöke. Kitől várjon a magyar gazdatársadalom, a magyar vidék, a magyar falu segítséget, ha nem a közülük jövő miniszterelnöktől

 - tette fel a kérdést.

Beszélt arról is, hogy a mezőgazdasági árak összeomlottak, mégpedig Brüsszel elhibázott döntései miatt, és ezt úgy lehet orvosolni, hogy új vezetőket választunk az Európai Unió élére.

Orbán Viktor arra kérte a gazdákat, támogassák a Fidesz jelöltjeit, és akkor, ha most nem is könnyű a helyzet, "rendbe fogjuk hozni a dolgokat, és a gazdavilág meg fogja találni a számítását".

 

A miniszterelnök a TikTok-csatornájára is feltöltött egy Verk-film jellegű videót, amelyben még egy szellemes mondatot hallhatunk Orbán Viktor beszédjéből. 

Hallgassanak az eszükre, szavazzanak a Fideszre

 – szögezte le a kormányfő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában