Egészségünk2022.06.26. 11:00A sok ülés növeli a halálozás és a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát
Csökkenthetjük a rizikót2022.05.06. 10:10Egyszerű módszerrel javíthatjuk szívünk egészségétA növényi alapú étrendet alátámasztó bizonyítékok egyre erősebbek.A növényi alapú étrendet alátámasztó bizonyítékok egyre erősebbek.
két kutatás szerint2020.11.21. 18:22Nem használ a halolaj a szív- és érrendszeri megbetegedéseknélKét nagy klinikai vizsgálat is negatív eredményt hozott.Két nagy klinikai vizsgálat is negatív eredményt hozott.
fő a mértékletesség!2020.02.05. 22:40A vörös hús fogyasztása növelheti a szívbetegségeketA kutatók három évtizednyi vizsgálat alapján jutottak erre a következtetésre.A kutatók három évtizednyi vizsgálat alapján jutottak erre a következtetésre.
új felfedezés2019.11.25. 14:05A rákbetegeknél megnő a szívbetegségek kockázataTizedük halálát nem is a rosszindulatú daganat okozza. Tizedük halálát nem is a rosszindulatú daganat okozza.
Magas vérnyomás2019.11.16. 11:36Kórházba került a szerb elnökMost első ízben közölték hivatalosan, hogy a politikus szív- és érrendszeri problémákkal küzd.Most első ízben közölték hivatalosan, hogy a politikus szív- és érrendszeri problémákkal küzd.
Orvostudomány2019.09.24. 10:19Ezek a betegségek okozzák a legtöbb halált a világonA megelőzés, a korai diagnózis kiemelten fontos.A megelőzés, a korai diagnózis kiemelten fontos.
praktika2019.05.31. 17:03Az áfonyafogyasztás csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatátKedvező hatása lehet a 2-es típusú cukorbetegség és a kardiovaszkuláris betegségek tüneteinek csökkentésére is.Kedvező hatása lehet a 2-es típusú cukorbetegség és a kardiovaszkuláris betegségek tüneteinek csökkentésére is.
Mérgező életmód2019.04.04. 14:15Ötből egy ember a helytelen táplálkozás miatt hal megA legjelentősebb rizikófaktorok a túlzott sófogyasztás és az olyan egészséges élelmiszerek fogyasztásának hiánya, mint a teljes kiőrlésű termékek, zöldségek és magvak.A legjelentősebb rizikófaktorok a túlzott sófogyasztás és az olyan egészséges élelmiszerek fogyasztásának hiánya, mint a teljes kiőrlésű termékek, zöldségek és magvak.