Bulvár-celeb

2024.05.29. 14:38

Minden gyereknek saját rezidenciát tervez Kulcsár Edina és G.w.M

G.w.M és Kulcsár Edina hamarosan hat gyerekkel osztják meg a házukat, mindenkinek saját rezidenciát terveznek.

MW

Fotó: hot! magazin archív

Minden gyereknek saját rezidenciát tervez a házban Kulcsár Edina és G.w.M. A szépségkirálynő és a rapper hamarosan hatalmas építkezésbe kezd.

Mint ismert, Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyereküket várják, aki kisfiú lesz, a rapper pedig nem is lehetne boldogabb, hiszen nagyon vágyott már egy kisfiúra Edinától.

Fotó: hot! magazin

Kulcsár Edina is csodásan viseli a babavárást, mint a hot! magazinnak elmondta, ez talán a legkönnyebb terhessége. Óriási pocakja ellenére is folyamatosan pörög, megy ide-oda.

A házaspár már azt is tudja, hogy amikor augusztusban megszületik a különleges nevű kisfiú, hol lesz a helye.

– Lesz majd babaszoba, ha már szükség lesz rá. Eleinte ugyanis velünk alszik majd a kicsi, Amarával együtt – magyarázta G.w.M, majd Edina elárulta a nagy terveiket.

– Nagy felújításra készülünk. Az a tervünk, hogy mind a hat gyerekünknek legyen külön szobája, amihez tartozik egy gardrób és egy fürdő. Egy teljesen új szintet szeretnénk a házra. Márk lánya már iskolás, a fiam, Medox pedig jövőre kezdi a sulit, ezért most már szeretnénk megteremteni számukra ezt a magánszférát.

Szóval a terv az, hogy minden gyerekünknek legyen egy kis saját rezidenciája a házon belül – mondta Kulcsár Edina.

Kulcsár Edina és G.w.M a Bors szemléje szerint azt is elárulta, ők nagyon fontosnak tartják, hogy minden gyermeket egyenlően kezeljenek.

– Aranyszabály a házban, hogy olyan nincs, hogy csak az egyik gyerek kap valamit. Ugyanabban a szeretetben és törődésben részesülnek, de ugyanez igaz bármilyen játékra, csokira és minden másra – nyilatkozta a lapnak Varga Márk, azaz G.w.M.

– A múltkor az egyik kinőtt egy cipőt, ezért mind az ötnek vásároltunk újat, még Amarának is. Ugyanez igaz a szülinapokra is: mindenki kap ajándékot. A tortafújásnál pedig többször is meggyújtjuk a gyertyákat, hogy mindenki el tudja őket fújni – tette hozzá Kulcsár Edina.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!