Bulvár-celeb

2 órája

Ezt nem tudja feldolgozni: összeverték és elrabolták az Ázsia Expressz sztárját

Azóta is képtelen feldolgozni, örök trauma ez a számára.

MW

Forrás: TV2

A TV2 nagy sikerű műsora, az Ázsia Expressz még szeptemberben kezdődött el, azonban a nézők már számtalan konfliktusnak, fordulatnak és meglepetésnek lehettek a szemtanúi. A műsor egyik szereplője, Zsigmond Angi lett a legmegosztóbb szereplő, akit a Béres Anettel való konfliktusa után többen meggyűlöltek - írja az Origo.

Zsigmond Angi egykori párja miatt került rossz társaságba

A fiatal lány korábban vidéken élt, azonban azért költözött fel Budapestre, mert új életet akart kezdeni. Jó gyerekkora volt, azonban volt egy párkapcsolata, ami miatt rossz társaságba keveredett, ez pedig az életét is örökre megbélyegezte.

Folyamatosan bántottak, követtek, megtámadtak.

Egészen 15 éves koromig jó gyerekkorom volt, később azonban jöttek a nehézségek. 16-17 éves koromban lett egy rossz párkapcsolatom, vele pedig egy társaság.

Mindig azt éreztem, hogy valamiért engem le akarnak építeni.

Nem akarták, hogy sikeres legyek, és mindenáron megpróbálkoztak azzal, hogy keresztbe tegyenek nekem. Mindig mindenkinek fizettem mindent, majd később, mikor ez megszűnt, akkor már nem voltam jó" - kezdte Lakatos Leventének.

Követtek két városon keresztül. Leparkoltam az autóval. Három vagy négy kocsiból szálltak ki emberek, és megtámadtak.

Sajnos erről készült egy videó, amit nagyon szégyellek. Kiabáltam, hogy mi ez az egész, és miért kapom ezt. Soha nem kaptam erre választ. Egy rossz rémálmom volt az, hogy ilyenek kerülnek ki rólam, miközben több ezren követnek" - emlékezett vissza a történtekre.

Zsigmond Angi és Mészáros Bende  az Ázsia Expressz forgatása alatt sok megpróbáltatáson mentek keresztül
Forrás: TV2

Folyamatosan kiközösítették

Elmesélte azt is, hogy az egyik legjobb barátnője meglopta őt. Az anyukájának az ékszereit, pénzét, ruhákat lopott el, azonban sikerült őt lelepleznie.

"Eldurrantam, hogy ebből most rendőrségi ügy lesz. Mondom, soha többet nem látjuk egymást. Barátok terén olyan sokat csalódtam, hogy én nagyon nehezen bízom meg az emberekben.

Lemegyek a ház elé és meg van rongálva a kocsim, le vannak engedve a kerekeim, csúnya szavak vannak rá írva.

Az volt a legmaradandóbb élményem, hogy egyszer megálltam a piros lámpánál, és megállt mellettem egy fehér kocsi.

Kiszállt belőle öt lány, és végigrugdosták a kocsimat.

Nem emlékszem már, hogy ez miért történt"- fogalmazott Zsigmond Angi a Levente Klubja című műsorban.

Az iskolákban, ahova járt rendszeresen kiközösítették őt, ezért többször is iskolát kellett váltania.

"Nem tudom, hogy mit váltok ki az emberekből, hogy engem piszkálni kelljen. Azt tanácsolom a fiataloknak, hogy beszélgessenek többet a szüleikkel. Ne féljenek elmenni pszichológushoz.

Én is felismertem, hogy nekem is beszélnem kell pszichológussal, mert lehet régebb óta hozok valamit, amit még mindig nem tudtam megemészteni.

A szüleimnek én nagyon sokat köszönhetek" - magyarázta.

Emberrablás áldozata lett

Zsigmond Angit korábban el is rabolták, azonban a történtek olyan mély nyomott hagytak benne, hogy még az emlékezetéből is próbálta kitörölni.

Sétáltam hazafelé a suliból, és egy adott illető betuszkolt a kocsiba.

Nyilván ismertem. Elvitt magához, két napig pedig a szüleim kerestek" - zárta gondolatait Zsigmond Angi, aki beismerte, hogy az ügyből rendőrségi ügy is lett. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!